ENGLESKA NA NOGAMA: Sudar nekulturnog i džentlmena!

Autor:

Sport

14.12.2018

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči duela Liverpula i Mančester junajteda, koji se igra u nedelju od 17 časova na "Enfildu", trener "crvenih đavola" Žoze Murinjo na sebi svojstven način je "pecnuo" kolegu Jirgena Klopa, a potom je dobio i odogovor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Iako ima kadrovskih problema, kao i tim koji ne igra na nivou na kojem su navikli navijači Junajted, Murinjo se uoči susreta sa Crvenima bavio osvojenim trofejima.

- Trofeji se broje, zar ne? Važni su, posebno ako imate potencijal da se borite za njih i ako kažete da su oni jasan cilj. Možda nije najinteligentnije reći tako nešto, ali kada imate potencijal, onda nemate šta da krijete. Od prvog dana znate koliko možete. Svako može da kaže 'želimo da pobedimo', ali jedno je reći a drugo je imati potencijal za tako nešto. Mislim da je Jirgen već istakao da žele trofej u Premijer ligi i da im je to svakako cilj - rekao je Portugalac, aludirajući na to što Klop za tri godine rada u Liverpulu nije osvojio ni jedan trofej.

Ipak, Nemac je odreagovao gospodski, i uputio komplimente kolegi iz suprotnog tabora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

- Mančester junajted nikada ne pokazuje manjak ambicija. Murinjo je najuspešniji menadžer na svetu. Tako stoje stvari. Nikada me nije interesovalo koliko Junaujted ima bodova. Svestan sam kritika koje stižu, ali potpuno sam se isključio jer imamo protivnika, koji je veoma kvalitetan, poseduje brzinu i tehniku. Sve. De Hea na golu, Rašford, Lukaku i Lingard su neverovatni. O njima ne sudimo po broju bodova, već po kvalitetu - istakao je Klop.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading