ZA SVE JE KRIV GOBELJIĆ!

Autor:

Sport

14.12.2018

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Pari Sen Žermen slavio protiv Crvene zvezde u šestom kolu Lige šampiona sa 4:1 na "Marakani", Francuzi ne prestaju sa komentarisanjem Đanluiđija Bufona i njegovog izdanja na tom meču.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Gobeljić

Jedini pogodak za aktuelnog šampiona Srbije na tom meču postigao je Marko Gobeljić, kada je sa deset metara, poluvolejom savladao slavnog Bufona. Žerom Roten, nekadašnji fudbaler Parižana, komentarisao je taj detalj.

- Da je Areola pogrešio kao Bufon protiv Zvezde, pet dana bismo pričali samo o tome. Iako Tuhel tvrdi da ih ravnopravno tretira, jasno je da je Bufon korak ispred. Brani u Ligi šampiona i prima golove. Setimo se i greške u Napulju. On ima 41 godinu i ne može da živi od stare slave. Siguran sam da će i u osmini finala biti na golu - rekao je Roten.

U Francuskoj mnogi Tomasu Tuhelu zameraju što Italijanu daje šansu umesto Alfonsu Areoli, a nakon utakmice sa Crvenom zvezdom, kritike su još više dobile na težini.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading