Milojević: Da završimo kako smo počeli!

Autor:

Sport

14.12.2018

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u poslednjem jesenjem kolu Superlige gostuju u subotu od 15 časova ekipi Čukaričkog na Banovom brdu. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da se nada da će njegovi fudbaleri polusezonu završiti onako kako su počeli i da veruje da će pružiti maksimum protiv Čukaričkog bez obzira na vremenske uslove u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Trener fudbalera Crvene zvezde

- Spremićemo se na najbolji mogući način i bez obzira na vremenske prilike, verujemo da ćemo pružiti maksimum i nadam se da ćemo završiti godinu kako smo i počeli. Čuli smo da će biti loše vreme, niko ne voli da igra po lošim teškim terenima. Obe ekipe žele da igraju fudbal, ako vreme ne bude dobro, igra će ići u nekom drugom pravcu- izjavio je Milojević na konferenciji za novinare. 

On je poručio da očekuje izuzetno tešku utakmicu. 

- Čukarički je ekipa koja ima najbolji kontinuitet igara od početka prvenstva. Nisu mnogo menjali sastav, a Simo Krunić jako dobro radi posao, što se vidi i po mestu na tabeli-  


Crveno-beli će biti oslabljeni neigranjem napadača Milana Pavkova. 
RepublikaFoto: Starsport

- Pavkov ima problem sa ligamentom, nadam se da nije ništa ozbiljno. Ima otok i sigurno neće igrati. Ima još nekiliko igrača koji su se žalili na povredu, čekamo da prođe dan-dva i da sagledamo situaciju, imamo nekoliko njih i rovitih, pa ćemo viditi kako su posle treninga- dodao je trener Crvene zvezde. 


Istakao je da je presrećan jer je svaki igrač tokom sezone pružio maksimum, ali nije želeo da govori o prelaznom roku. 

- Ne želim da pričam o prelaznom roku u toku takmičenja. Najbitniji je duel sa Čukaričkim i razmišljam samo o njemu. Sešćemo posle toga mi iz sportskog sektora i videti šta nam je činiti. Tokom prelaznog roka svakodnevno komuniciramo, to je živa stvar, treba mnogo stvari da se dogodi. Nerealno je pričati o tome pre ponedeljka, igrači će malo i odmarati, ali za nas toga nema jer se spremamo za prolećni deo- rekao je Milojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading