Ponovo odložena kazna ze meč PSŽ - Zvezda

Autor:

Sport

14.12.2018

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Disicplinska komisija odložila je izricanje konačnih olduka povodom incidenata koji su se dežavali na utakmici između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde za 10. januar, jer je disciplinski inspektor tražio dodatni rok za istragu, saznaju francuski mediji.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda - FK PSŽ

Znatno više razloga za strepnju ima domaćin, koji bi čak mogao da bude kažnjen zatvaranjem stadiona za meč osmine finala.

PSŽ se tereti zbog toga što je oko 250 navijača ovog kluba bacalo zapaljive naprave na snage bezbednost van Parka prinčeva, a dodatna pirotehnika upaljena je na samom stadionu. Takođe, tema su i izolovani okršaji sa srpskim navijačima u neposrednoj blizini stadiona.

Crvena zvezda je takođe pod istragom zbog nereda na tribinama, kao i neprikladnog skandiranja svojih navijača na utakmici odigranoj 3. oktobra ove godine u glavnom gradu Francuske, navode ovi izvori.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading