NOVI RASISTIČKI ISPAD NAVIJAČA ČELSIJA!

Autor:

Sport

14.12.2018

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači fudbalskog kluba Čelsi optuženi su da su tokom utakmice sa Videotonom u Ligi Evropa uzvikivali rasističke parole.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Čelsi

Evropska fudbalska unija (UEFA) obaveštena je da su navijači Čelsija uzvikivali antisemitske parole u pesmi posvećenoj gradskom rivalu Totenhemu, preneli su britanski mediji.

To se dogodilo nekoliko dana otkako je pokrenuta policijska i klupska istraga o navodnim uvredama na rasnoj osnovi koje su navijači Čelsija prošlog vikenda na Stamford Bridžu uputili napadaču Mančester sitija Rahimu Sterlingu.

UEFA će sačekati izveštaje sudija i delegata utakmice, pre nego što odluči da li će pokrenuti istragu. Optužbe protiv klubova uglavnom se podnesu u roku od 24 sata.


Čelsi je u Budimpešti odigrao nerešeno 2:2 protiv Videotona, u poslednjem kolu grupne faze i kao prvoplasirani prošao u šesnaestinu finala Lige Evropa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading