TADIĆ: Dajte nam Rel, Barsu ili Siti, mi smo Ajaks, ne plašimo se nikoga!

Autor:

Sport

14.12.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajaks i Amsterdam budni sanjaju da se ponovi 1995, kada su se poslednji, četvrti put u bogatoj istoriji popeli na krov Evrope. Glavni krivac što "kopljanici" gaze i gaje nadu da mogu do istinske senzacije i "klempavka" je srpski majstor fudbala Dušan Tadić (30), koji je u debitantskom nastupu u Ligi šampiona postigao pet golova na šest mečeva grupne faze, od kojih su poslednja dva protiv Bajerna iz Minhena u remiju od 3:3 na "Johan Krojfu".

Dušan Tadić hara Evropom!

Ajaks ne zna za poraz na evrosceni, učinak od tri pobede i isto toliko remija uz gol-razliku 11:5 uticao je da Tadić, Huntelar, Zijeh i ekipa pucaju od samopouzdanja pred žreb za osminu finala LŠ, koji će biti održan 17. decembra u podne u Nionu.

ROĐENI LIDER

Reprezentativac Srbije pravi je lider oporavljenog holandskog diva kog predvodi golovima i asistencijama. Tadić je poznat kao neko ko voli junački da se nadigrava i ne preza ni od koga. Baš zato ne čudi što priželjkuje sudar s fudbalskim aždajama poput Mančester sitija, Barselone predvođene Mesije i prvakom Evrope Realom.

- Ne želim da zvučim arogantno, ali potpuno nam je svejedno na koga ćemo udariti u nokaut fazi Lige šampiona. Mislim da smo pokazali da možemo protiv svakoga da igramo, tako da se ne plašimo nijednog protivnika. Smatram da je veliki uspeh što smo uspeli da prezimimo u Evropi, jedva čekam žreb - rekao je Tadić.

ŠAMAR KRALJU

Dušan silni žali za propuštenom šansom i tri boda protiv Bajerna u ludačkom dvoboju s čak šest golova.

- Mogli smo do pobede jer smo par minuta pre kraja meča vodili 2:1, čini mi se da smo prelako ispustili tu prednost, posle smo morali da jurimo i taj jedan bod - završio je Ajaks.

I dok su "kopljanici" apsolutni hit elitnog takmičenja, Real je sušta suprotnost. Kralj je na kolenima, a dokaz je šamar koji mu je zviznuo CSKA iz Moskve usred Madrida, razbivši ga 3:0. Sreća za Madriđane je što sledi pauza do februara u Ligi šampiona, pa imaju priliku da pokrpe rupe pošto promaja duva na sve strane otkako su otišli Zidan i Ronaldo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading