IGRAČI JUNAJTEDA POBESNELI: Murinjo uveo nove disciplinske mere!

Autor:

Sport

13.12.2018

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalerima Mančester junajteda ne ide sjajno ove sezone, pa je Žoze Murinjo odlučio da pojača disciplinu. Portugalski stručnjak neće dati igračima ni slobodan dan tokom predstojećih praznika, pa je zakazao trening na Božić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Felaini i Žoze Murinjo

Ova vest je šokirala kako same igrače, koji su navikli da taj dan provode u krugu porodice, tako i zaposlene u klubu.  Kada je Aleks Ferguson bio menadžer kluba nikada nije držao trening na Božić, kao ni oni posle njega. 

Međutim, Murinjo je i prošle godine želeo da radi na Božić, ali mu je rečeno da to nije moguće zbog toga što bi brojno osoblje zaposleno u trening centru moralo da dođe na posao, a po pravilu to im je neradan dan.

Ipak, klub će sada morati da angažuje dodatno osoblje samo za taj dan pošto je Žoze posle poraza od Valensije čvrsto odlučio da promeni neke stvari.

Fudbaleri Junajteda će na Božić 25. decembra imati trening u 16 časova, a posle toga će svi zajedno imati večeru u klupskom hotelu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading