Videoton dočekuje Partizan na drugom stadionu?

Autor: sportske.net

Sport

08.08.2017

17:27 >> 17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći na osnovu pisanja mađarskih medija, Videoton bi u revanš susretu plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope mogao da ugosti Partizan na stadionu Ferencvaroša.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Zbog renoviranja stadiona "Sostoi" u Sekešfehervaru Videoton je svoje evropske utakmice u tekućoj sezoni igrao na "Pančo Areni" u Felčsutu, mestu koje nalazi nedaleko od Budimpešte ka zapadu Mađarske.

Stadion "Pančo Arena" nalazi se u vlasništvu Puškaš akademije, a u Videotonu navodno žele da revanš utakmicu sa Partizanom odigraju na sportskom objektu većeg kapaciteta.

Logičan izbor je "Grupana Arena" koja se nalazi u samom centru Budimpešte i koja ima kapacitet od 22.000 mesta kada su međunarodne utakmice u pitanju.

Radi se o multifunkcionalnoj "Areni" koja je otvorena 10. avgusta 2014. godine i data na korišćenje fudbalskom klubu Ferencvaroš.


Mađarski mediji pišu da je Videoton podneo zahtev da se revanš utakmica sa Partizanom odigra na ovom stadionu, ali za tako nešto postoji jedna velika prepreka.

Za 23. avgust, dan pred revanš utakmicu Videoton - Partizan, na "Grupana Areni" biće održan koncert Robija Vilijamsa što znači da ne bi bilo dovoljno vremena da se sve spremi za utakmicu.

Koncert sigurno neće biti pomeren tako da ostaje da se vidi da li će Videoton potražiti neko drugo rešenje ili će izbor na kraju pasti na "Pančo Arenu" na kojoj je ugošćen i Bordo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading