SPRAMA SE ODLAZAK IZ PARTIZANA: Vezista ide u Francusku za milion evra?

Autor:

Sport

13.12.2018

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok iščekuju rasplet situacije i mogućnosti angažovanja Evertona Luiza iz italijanskog SPAL-a, u Partizanu se minulih dana bave prelaznim rokom i u drugom smeru, preciznije prodajom fudbalera, koji imaju dozvolu da napuste klub.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Bordo već izvesno vreme prati Sašu Zdjelara, njihovi emisari su posmatrali nekolicinu mečeva veziste u crno-belom dresu, a nedavno su dva kluba i stupila u kontakt preko posrednika.

Ipak, do konačne realizacije transfera Bordo pre svega mora da raščisti neke stvari u svom “dvorištu” i to u sportskom delu, gde se pripremaju promene. Ali bez obzira na pomenutu činjenicu menadžment kluba uveliko radi na angažovanju igrača u zimskom prelaznom roku. 

Među njima je i pomenuti Zdjelar, koji će, ukoliko se posao između crno-belih i “žirondinaca” uspešno privede kraju, biti treći Srbin na platnom spisku Bordoa. Jer u redovima francuskog kluba su još dva mlada “orlića”, koji su sa Zdjelarom 2015. godine, a pod vođstvom Veljka Paunovića, osvojili naslov omladinskog prvaka sveta - centralni defanzivac Vukašin Jovanović i desni bek Milan Gajić, za koga je, pak, zainteresovan Partizan. Prema informacijama "Telegrafa" crno-beli bi trebalo da zarade oko milion evra.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Zdjelar

Teško je ipak reći da li su transferi Zdjelara i Gajića poslovno povezani na realiciji Partizan - Bordo, jer fudbalere zastupaju različite agencije, koje su, kažu poznavaoci iz krugova bliskih menadžerima - “dva sveta”.

Podsetimo, Saša Zdjelar je u Partizan stigao minulog januara, prvo kao pozajmljen fudbaler Olimpijakosa, da bi crno-beli 1. jula otkupili njegov ugovor od Grka za 500.000 evra i obavezali ga do 30. juna 2021. godine. Vezista je do sada odigrao 45 mečeva za crno-bele u svim takmičenjima i postigao tri gola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading