Mažić sudi prvi ovosezonski derbi u Super ligi

Autor: sportske.net

Sport

08.08.2017

15:45 >> 15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudijska komisija je donela odluku nekoliko dana unapred. Najbolji srpski arbitar deliće pravdu u derbi susretu 5. kola Super lige koji je na programu u nedelju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Utakmice 4. kola Super lige Srbije igraju se u sredu i četvrtak, dok će mečevi 5. kola domaćeg fudbalskog prvenstva biti na programu u nedelju u ponedeljak.

Slobodno se može reći da će duel Vojvodine i Partizana biti prvi derbi od početka prvenstva, pogotovu ukoliko obe ekipe ostvare očekivane pobede u okviru 4. kola.

Sudijska komisija u utorak je delegirala arbitre za sve utakmice četvrtog i petog kola, a posebna pažnja je usmerena na pomenutu utakmicu koja će biti odigrana na stadionu "Karađorđe".

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić i njegovi pomoćnici Milovan Ristić i Dalibor Đurđević delegirani su da dele pravdu na derbi susretu između Vojvodine i Partizana, dok je Dejanu Santraču poverena uloga četvrtog sudije.

Milorad Mažić je u okviru 3. kola sudio meč Crvena zvezda - Čukarički a u 4. kolu će biti slobodan.

Derbi susret petog kola Super lige na stadionu "Karađorđe" igra se u nedelju, 13. avgusta, sa početkom od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading