BENOV GOL IZBACIO NAPOLI!

Autor:

Sport

13.12.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni Salah ni Alison, već Ben! To je čovek koji je presudio Napoliju da se ne plasira u osminu finala Lige šampiona, u koju su iz grupe smrti u kojoj je bila i Crvena zvezda otišli Liverpul i Pari Sen Žermen.

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben

SAUČESNIK MARIN

Jeste Salah presudio Napolitancima u poslednjem kolu grupne faze (1:0), jeste Alison Bejker, golman plaćen 60.000.000 evra, branio neodbranjivo Miliku, Mertensu i Insinjeu, ali se na kraju ispostavilo da je gol koji je napadač crveno-belih postigao na San Paolu u porazu Zvezde od 3:1 ostavio Italijane bez nokaut faze. Da nije bilo brutalne Marinove asistencije i Benovog pogotka, Napoli bi uprkos porazu na Enfildu završio na drugom mestu C grupe s gol-razlikom "plus tri", dok bi Liverpul ostao na "plus dva" ili bi mu u direktnom okršaj s četom Karla Ančelotija trebao trijumf od bar dva gola razlike. Ovako ispada da je baš Ben bio dželat liliputancima iz Napulja, koji su okončali učešće s gol-razlikom 7:5 uz devet osvojenih bodova, dok su redsi prošli dalje zbog više datih golova, uz gol-razliku 9:7 i takođe devet bodova.

RepublikaFoto: Starsport

VAR ZAKASNIO

Ipak, Ančeloti nije ni Bena ni Salaha ni Liverpul okrivio što će njegov tim nastaviti takmičenje na proleće u Ligi Evrope, već sudiju i zakasnelu VAR tehnologiju u elitnom tamičenju, jer bi u suprotnom Virdžil van Dajk pocrveneo već u 13. minutu dvoboja u Engleskoj. Holanđanin je za krvnički start nad Mertensom "nagrađen" samo žutim kartonom od arbitra Damira Skomine, iako se videlo da je namerno išao na zglob najboljeg igrača Napolija.

"To je morao da bude direktan crveni karton. Bilo je mnogo razgovora o VAR, ali kad dođe u Ligu šampiona (čitaj: VAR se uvodi od osmine finala), biće kasno za nas", zavapio je stari italijanski vuk.

Žreb za osminu finala Lige šampiona zakazan je za ponedeljak, 17. decembra u Nionu, tačno u podne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading