ZNAO SAM DA ĆU PROBUŠITI BUFONA!

Autor:

Sport

13.12.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je porazom od Pari Sen Žermena (4:1) u poslednjem, 6. kolu Lige šampiona, ostala zakucana za dno tabele C grupe, a samim tim i bez evropskog proleća. Međutim, gromoglasan aplauz "Delija" posle meča jasno govori da su najvatrenije pristalice crveno-belih i te kako zadovoljne istorijskom sezonom u elitnom takmičenju. Najveće ovacije na krcatoj Marakani dobio je Marko Gobeljić (26) i to dva puta: na kraju meča ispred severa, ali i u 56. minutu, sa svih strana stadiona, kada je volejčinom matirao slavnog čuvara mreže "svetaca" - Điđija Bufona (40)!

RepublikaFoto: Starsport
Marko Gobeljić

PONOSAN NA EKIPU

Popularni Gobelja dan posle meča protiv PSŽ odradio je trening oporavka, odmarao, ali stigao i da prozbori koju za Srpski telegraf. Ne daje se svaki dan gol Điđiju i ne daje ga svako...

- Ne bih da budem lažno skroman, pa da kažem da je to gol kao i svaki drugi ili da mi nije drago što sam matirao takvu veličinu kao što je Bufon. Imao sam osećaj da mogu da ga dam. Opalio sam po lopti ciljano i savladao možda i najboljeg golmana na svetu. Međutim, ostaje žal što nismo krunisali tu navalu početkom drugog poluvremena sa još jednim pogotkom. Ko zna kako bi se stvari dalje odvijale. U svakom slučaju, ponosan sam na svoje saigrače i na rezultat koji smo postigli ove sezone u Ligi šampiona - u dahu će Marko.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Gobeljić

MILOJEV GOVOR

Gobeljić je otkrio i tajnu iz svlačionice sa poluvremena utakmice protiv Parižana.

- Trener Vladan Milojević nam je rekao da igramo opušteno, da igramo - fudbal. I igrali smo ga. Igrali smo ga muški, zapravo fenomenalno nekih 25, 30 minuta drugog poluvremena. Dali smo im gol, pokazali da smo ozbiljna ekipa. Da smo u prvom poluvremenu igrali kao u drugom, bila bi to drugačija utakmica - zaključio je najveći borac u redovima našeg šampiona i od skoro član reprezentacije Srbije.

Napredak Zvezde na UEFA listi!

Crvena zvezda je kvalifikacije za Ligu šampiona počela kao 119. klub na UEFA listi, a nakon grupne fazi elitnog takmičenja se nalazi na 81. mestu sa 16.750 bodova. Zahvaljujući dobrim rezultatima u kvalifikacijama i mečevima grupne faze LŠ srpski šampion je popravio koeficijent za sledeću sezonu. Partizan zauzima 78. poziciju, a Cirih i Everton su između naših večitih rivala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading