Za koga je navijao Mesi? River ili Boka

Autor:

Sport

12.12.2018

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek se sumiraju utisci istorijskog Superklasika u Madridu, a znatiželjni novinari svakim danom pokušavaju da "izbace" neki zanimljiv tekst. Jedan od njih osvanuo je juče u „Klarinu”, a bavio se Lionelom Mesijem, odnosno pitanjem "koga je bodrio jedan od najboljih fudbalera sveta?"

Lionel Mesi

Pre početka meča, Mesi je viđen u VIP loži, zajedno sa sinom Mateom, a činjenica da su ga pozdravljali navijači i jednog i drugog kluba, govori o tome koliko ga vole i poštuju u celoj Argentini. Na kraju krajeva, as Barselone je pre dolaska u Kataloniju, igrao samo za mlađe selekcije Njuels Old Bojsa.

Međutim, mnogi su se i tokom samog meča pitali za koga Lionel (ipak) navija? Jedna od kamera je konstantno "jurila" Mesijeve reakcije, a činjenica da je imao "leden" izraz lica posle prvog gola Boke, nagnalo je sve na zaključak kako je Leo ipak navijao za River!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading