(VIDEO) FRANCUZI U ŠOKU: To je ta "Marakana", dostojanstvena i kada gubi!

Autor:

Sport

12.12.2018

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U završnom, šestom kolu grupne faze Lige šampiona, Zvezdini navijači su još jednom napravili spektakularnu atmosferu, a njihova koreografija je obišla čitavu planetu. Francuski novinari su bili oduševljeni "delijama".

RepublikaFoto: Starsport
"Marakana"

Sve je počelo kao i svaka evropska utakmica na Marakani - fenomenalnom koreografijom "delija", a ona je ostavila poseban utisak na novinara "TF1" televizije i "Telefuta" Žulijena Majnara.

- To je, dakle, Marakana - napisao je Majnar.

"Instant fut", francuski portal koji na Tviteru ima preko 121.000 pratilaca, objavio je fotografiju koreografije "delija" uz ovaj komentar.

- Neverovatan tifo-prizor u režiji Zvezdinih pristalica. Ovaj klub je bio prvak Evrope 1991, tada pobedom nad Olimpikom iz Marseja- osvanulo je na francuskom portalu.

- Čak i u porazu, Marakana vam je baš ovakva", poručio je ovaj novinar francuskog "RMC sporta" uz snimak kako navijači i igrači zajedno pevaju po okončanju meča, bez obzira što je rival pobedio sa tri razlike- bio je komentar uz video.

"Čak i u porazu, Marakana vam je baš ovakva", poručio je ovaj novinar francuskog "RMC sporta" uz snimak kako navijači i igrači zajedno pevaju po okončanju meča, bez obzira što je rival pobedio sa tri razlike. Jer, nije važno s kim se igralo. Važno je kako se igralo, kakav je odnos bio prema fudbalskoj svetinji u vidu dresa i grba. A bio je takav - da se pevalo u glas i posle onih 1:4, što je potpuno šokiralo gostujuće novinare.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading