Evo kako Milojević ocenjuje utakmicu protiv PSŽ-a, i nastup u Ligi šampiona

Autor:

Sport

11.12.2018

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ne smatra da bi ubedljiv poraz od PSŽ-a u poslednjem kolu Lige šampiona trebalo da baci senku na vredno iskustvo koje su poneli crveno-beli iz elitnog takmičenja

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Milojević je istakao da su Zvezdini igrači olako gubili lopte i nisu adekvatno sproveli zamisli iz svlačionice, ali kada se podvuče crta ima mnogo razloga da bude prezadovoljan.

- Olako smo gubili loptu, nismo uradili onako kako smo zamislili. Prva dva gola smo primili iz tranzicije. Znali smo da otvaraju igru sa tri igrača. Oni imaju mogućnost da kontrolišu i provlače igru. Ipak, prezadovoljan sam. Ovo je fudbal koji se igra u svetu. Čestitao bih igračima na celoj sezoni u Ligi šampiona, jer je ovo vredno iskustvo za sve nas. Nadam se da će svi ovi rezultati biti od pomoći za vreme koje dolazi - rekao je Milojević za Arenu sport po okončanju utakmice protiv PSŽ-a i zahvalio se navijačima na podršci.

Zvezda je izgubila od PSŽ-a sa ubedljivih 4:1 i sa skorom od po jedne pobede i remija uz četiri poraza završila takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading