Iznenađenje za Francuze: Zvezda sa "novim" štoperom protiv PSŽ-a!

Autor:

Sport

11.12.2018

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmicom sa Pari Sen Žermenom fudbaleri Crvene zvezde staviće tačku na takmičenje u Ligi šampiona za sezonu 2018/19, ali ne nužno i na kompletnu evropsku sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Pored Vujadina Savića utakmicu sigurno propušta i vezista Nenad Krstičić koji ima kartone, a pod znakom pitanja je i Srđan Babić.

Ukoliko bivši fudbaler Vojvodine i Real Sosijedada ne bude u stanju da počne meč, za očekivati je da Milojević pribegne rešenju kakvo smo videli u duelima sa Spartakom i Napretkom. To podrazumeva da će mesto kraj desne aut linije zauzeti Marko Gobeljić, a da će štoperski tandem sa Milošem Degenekom činiti Filip Stojković.


Na ostalim pozicijama ne bi trebalo da bude dileme. Umesto Nenada Krstičića posao može da odradi oporavljeni Dušan Jovančić koji je blistao protiv Liverpula, a na Milojeviću je da odluči kako će izgledati trojka iza Milana Pavkova koji će početi na mestu centarfora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading