BOJ NE BIJU MILIJARDE, VEĆ BOJ BIJE SRCE U JUNAKA!

Autor:

Sport

11.12.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre tri i po meseca snovi su za navijače Crvene zvezde postali java. Posle dve i po decenije tavorenja velikan sa Marakane konačno je dospeo među fudbalske bogove.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde slave na Marakani

Liga šampiona završava se večeras (21.00, Arena sport 1) za crveno-bele, a lepši završetak takmičenja nisu mogli da imaju. U Beograd na meč poslednjeg, 6. kola C grupe LŠ stiže jedan od najskupljih timova u istoriji fudbala, arapskim petro-dolarima skovani Pari Sen Žermen, a naspram njih junaci Vladana Milojevića i armije delija, koji bi u slučaju pobede, kao i trijumfa Napolija u Liverpulu, obezbedili evroproleće u Ligi Evrope.

ZA OVO SE ŽIVI

Nejmar, Mbape, Kavani, imena od kojih podrhtava glas. Poigravaju se sa rivalima u Ligi 1, ali bogate gazde tima sa Parka prinčeva ove sezone žele korak više - osvajanje "ušatog pehara". Ipak, Zvezdi niko nadu ne sme i ne može da oduzme, uverava trener srpskog prvaka Vladan Milojević (48).

- Živimo za ovakve utakmice, ovo novac ne može da kupi. Ne treba trošiti reči o kvalitetima PSŽ, ali mi ćemo ostaviti srce na terenu i uz božju pomoć nadamo se najboljem. Siguran sam da nećemo imati takav respekt prema njima kao što je to bilo u Parizu u prvom meču (6:1). Ipak, sa 50.000 delija i najbolju atmosferu u Evropi, možemo da prevaziđemo svoje mogućnosti. Vrlo prosto, ako misliš da pobediš, moraš da postigneš gol, a da ga ne primiš. Ne bavimo se kalkulacijama vezanim za nastavak takmičenja u Ligi Evrope za šta nam je, osim našeg trijumfa, potrebna i pobeda Napolija u Engleskoj - ističe Milojević.

BEZ STRAHA

Najbolju sezonu u karijeri ima El Fardu Ben (29). Golovi reprezentativca Komorskih Ostrva direktno su uveli beogradskog velikana u elitu krajem avgusta. Jedan od najboljih stranaca u Zvezdinoj istoriji u prvi plan ipak stavlja učinak saigrača.

- Moramo da ginemo jedan za drugoga i da budemo maksimalno koncentrisani. Nikada nisam stavljao sebe u prvi plan i nije važno ko daje golove, već da pobedimo večeras. Ne plašimo se nikoga - optimista je ofanzivni vezista.

GRUPA C

C. zvezda - PSŽ 21.00

Liverpul - Napoli  21.00

TABELA

1. Napoli 5 2 3  7:4 9

2. PSŽ 5 2 2 1 13:8 8

3. Liverpul 5 2  3 8:7 6

4. C. zvezda 5 1 1 3 4:13 4

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading