DA LI JE USPEO? Kosanović pokušao da "skine ljagu" sa svog imena!

Autor:

Sport

10.12.2018

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba FK Napredak Milorad Kosanović oglasio se zvaničnim saopštenjem povodom incidenta koji se dogodio na konferenciji za medije pred duel sa Crvenom zvezdom.

RepublikaFoto: Starsport
Strateg Napretka

Teške reči izrekao je Milorad Kosanović pred meč sa Crvenom zvezdom, na konferenciji za medije održanoj u Kruševcu.

Strateg Napretka prekinuo je pitanje dopisnice "Sportskog žurnala" Sanje Milutinović i rekao kako nema nameru da sluša gluposti, poručivši pritom koleginici da bi trebalo da "ide kući i kuva ručak".

Tim povodom usledilo je zvanično saopštenje za medije u kojem je Milorad Kosanović izrazio žaljenje i uputio izvinjenje Sanji Milutinović.


Saopštenje Milorada Kosanovića prenosimo u celosti.

- Izražavam najiskrenije žaljenje zbog incidenta koji se desio na konferenciji za novinare FK Napredak, održanoj u četvrtak 6. decembra, kada sam u afektu, nesmotrenim izborom reči, uvredio dopisnicu "Žurnala" Sanju Milutinović.

Prema ženama se uvek odnosim sa poštovanjem i pažnjom, pre svega kao sin, suprug i otac ženskog deteta. Kao profesionalac nikada nisam bio mizogen, što pokazuje i moj postupak na konferenciji za novinare, kada sam PR menadžerku FK Napredak pitao da li mogu da napustim konferenciju za novinare.


Još jednom se izvinjavam svima koji su moje reči shvatili kao uvredu na rodnoj osnovi.

Rad Milutinovićeve cenim, iako smo u ličnom sukobu već izvestan vremenski period.Izvinjavam se i svim navijačima FK Napredak koje je moja izjava o kuvanju ručka uvredila- navodi se u saopštenju koje je potpisao šef stručnog štaba FK Napredak Milorad Kosanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading