Junajted spremio Božićni poklon Murinju!

Autor:

Sport

10.12.2018

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda muku muče u Premijer ligi. Nikako da Žoze Murinjo posloži kockice onako kako bi želeo, ali bi lešpi dani mogli da stignu sa Novom godinom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Portugalac je od starta sezone vapio za centralnim defanzivcem koji bi bio čvrst bedem ispred Davida De Hee, a dosadašnji tok sezone pokazao je da nije bio daleko od istine. "Tajms" javlja da je Mančester junajted ušao u pregovore sa Napolijem oko transfera Kalidua Kulibalija već u januaru.

Senegalac je jedan od najtraženijih fudbalera Evrope u ovom trenutku, a pored Junajteda za njega su zainteresovani gradski rival Siti, Čelsi, Barselona.

Predsednik Napolitanaca Aurelio De Laurentis nedavno je istakao da Kulibali neće otići iz Napolija za manje od 100 miliona evra što je prihvatljivo za "Crvene đavole". Eventualni problem bi mogao da predstavlja Karlo Anćeloti koji je letos stigao na San Paolo pod uslovom da ključni igrači ostanu tu do kraja sezone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading