ALBA: Zlatna lopta je LAŽ - PELE JE SLEP!

Autor:

Sport

10.12.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski fudbaler Đordi Alba osudio je nagradu Zlatna lopta, koju je dobio hrvatski fudbaler Luka Modrić.

RepublikaFoto: instagram.com/fcbarcelona
Đordi Alba

Alba veruje da je nagrada trebalo da ode njegovom saigraču Lionelu Mesiju, koji je, iz nekog razloga, završio na petom mestu po pitanju glasova.

Španac ističe da je Mesi, bez premca, najbolji fudbaler sveta.

- Zlatna lopta je laž, oko nje se vrte mnogi klubovi i medijske kampanje. Svi znaju da je Mesi najbolji fudbaler na svetu, bez premca - izjavio je nezadovoljni Alba. 


Kristijano Ronaldo, najveći rival Lea Mesija, ovog leta otišao je u Juventus napustivši Real Madrid posle devet godina. Alba veruje da bi upravo on osvojio Zlatnu loptu, da je ostao u Madridu. 

- Da je Kristijano i dalje u Madridu on bi osvojio Zlatnu loptu. Mnogi navijači i novinari su želeli da je on dobije dok je bio u Madridu. I, šta bi? Kristijano je otišao, a dobio ju je Modrić - jasan je 29-godišnji bek. 

Alba je usput i kritikovao legendarnog brazilskog fudbalera Pelea, koji je rekao da Mesi nije zaslužio ovu nagradu "jer golove daje samo jednom nogom". 

- Pele izgleda ne vidi dobro, ako je to rekao za Lea. Mesi ima sve - dodao je Alba. 

Argentinac je, nedugo nakon dodele nagrade "Frans fudbala", u meču protiv Espanjola (4:0) učestvovao sa dva spektakularna gola, te jednom asistencijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading