DOK ČEKA TRANSFER: Marković "ubija vreme" asistencijama i golovima

Autor:

Sport

10.12.2018

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što već znate, Jirgen Klop ne računa na Lazara Markovića, srpski internacionalac nalazi se u drugom timu Liverpula i čeka transfer koji će se najverovatnije desiti u januaru.

Lazar Marković

Marković je ovog vikenda igrao za rezerve Liverpula u pobedi nad Arsenalom od 4:1, a uspeo je da postigne prvi gol već u 9. minutu.

Tokom prethodne nedelje u pobedi nad Hertom iz Berlina od 3:1, Marković je zabeležio dve asistencije, što pokazuje da se ne nalazi u lošoj formi u ovom momentu.

Čačanin merka ponude, ima ih, ali je i dalje pitanje da li će čekati kraj sezone kada ostaje bez ugovora ili će već u januaru napustiti Liverpul.

Bilo je ponuda i pre kraja prelaznog roka tokom leta kada mu je i saopšteno da neće igrati za Liverpul, ali nije želeo da ode usled ponuda koje ga nisu zadovoljile.


Fiorentina se pominje kao klub koji je najviše zainteresovan u ovom trenutku za Lazara Markovića, očekujemo i konkretne informacije u vezi ovog transfera uskoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading