GRUJIĆ JAČI od svih Srba iz Frankfurta!

Autor: ST/Bogdan Pavlović

Sport

10.12.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski vikend za nama ostaće upamćen po srpskom duelu u nemačkoj ligi, u kojem je Marko Grujić golom za Hertu rastužio trojac "orlova" iz redova Ajntrahta. Luka Jović, Filip Kostić i Mijat Gaćinović dali su sve od sebe u dresu tima iz Frankfurta, ali nisu uspeli da zatresu mrežu u Berlinu (1:0)!

Marko Grujić se vratio!

SREĆI NEMA KRAJA

Bio je to Markov prvenac u Bundesligi, pa ne čudi što je blistao posle meča.

- Jako emotivan i poseban trenutak za mene. Kada je krenula lopta iz kornera, imao sam osećaj da ću postići gol. Ovo je rezultat velikog rada i truda cele ekipe. Značajna pobeda i sada smo ponovo u prvih šest na tabeli - rekao je bivši igrač Crvene zvezde.

POGODIO I MIKI MAUS

Još jedan Srbin pogodio je u vikendu za nama, ali njegovi golovi više nisu vesti. Miralem Sulejmani (30) samo je nastavio sa dobrim igrama u Švajcarskoj. Popularni Miki Maus pogurao je svoj Jang bojs protiv Tuna (3:2) postigavši deveti gol u sezoni uz 11. asistenciju. Tim iz Berna suvereno vlada švajcarskom ligom, ovo im je 15. pobeda na 17 mečeva, a među najzaslužnijim za to je upravo bivši igrač Ajaksa i reprezentativac Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading