ARGENTINCI SU DIZALI KREDITE samo da bi gledali Boku i River!

Autor:

Sport

10.12.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prestonica Španije bila je sinoć epicentar fudbalske planete! Bar je tako trebalo da bude i tome smo se nadali do zaključenja ovog broja s obzirom na to da je revanš meč (prvi duel završen 2:2) između River plate i Boke juniors u finalu Kopa libertadores odložen pre nekoliko dana zbog sukoba na ulicama oko Monumentala kada su igrači Boke juniors zadobili teške povrede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Boke juniors!

Argentinski fudbalski savez je zbog toga odlučio da se utakmica odigra na stadionu "Santijago Bernabeu", a jedan od onih koji se u prestonicu Španije uputio bio je i Luis Ibanjez (30), bivši igrač Crvene zvezde i član mlađih kategorija Boke juniors.

Popularni Lučo, poznat kao veliki navijač Boke, u intervjuu za Telegraf.rs otkriva da diše za žuto-plavog velikana iz Buenos Ajresa. Odlični levi bek Trabzona ističe da nije imao dilemu da li će u Madridu bodriti tim sa Bombonjere na "utakmici svih utakmica".

RepublikaFoto: Public/Promo
Luis Ibanjez

- Odlično je što imam slobodan dan, pa sam se dogovorio sa četvoricom saigrača da zajedno sa suprugama odemo u Madrid. Iako ne znam kako ću se i kada vratiti u Tursku jer nema letova, ovakav spektakl nisam smeo da propustim. Boka je moj život - ushićeno je govorio Ibanjez, koji je tokom sezone 2015/16. postigao čak 11 golova uz 15 asistencija na 26 mečeva za Zvezdu i time kupio "Delije" za sva vremena.

Predigra dva puta odlaganog i na kraju izmeštenog revanša borbe za trofej prvaka Južne Amerike i te kako je bila zanimljiva.

- Ljudi su dizali kredite kako bi stigli iz Argentine u Španiju. Tapkaroši su baš dobro zaradili preprodajom karata. Jedan od vođa Riverovih navijača uhapšen je baš u mom kraju sa 300 karata, vrednih oko milion evra, pred neodigrani meč na Monumentalu. Verujem da su zato njihovi navijači i napali autobus sa Bokinim fudbalerima - zaključuje Lučo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading