Da li je Jokan našao klub?

Autor:

Sport

09.12.2018

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već je prošlo mesec dana otkako je Slaviša Jokanović na birou rada, ali bi status nezaposlenog lica vrlo skoro mogao da mu se promeni. Srbin bi trebalo da se okrene novom izazovu i to velikom projektu spasavanja posrnulog istanbulskog velikana Fenerbahčea.

Slaviša Jokanović

ako ga navijači Redinga i Kristal Palasa danima već zovu na socijalnim mrežama da preuzme njihove klubove, izgleda da je, barem prema navodima iz Turske, Bosfor Jokanovićeva sledeća stanica u trenerskoj karijeri.

Prema navodima novinara Haberturka, Ahmeta Selima Kula, prvi čovek Fenerbahčea milioner Ali Koč nalazi se u Londonu gde pregovara s dvojicom kandidata - Slavišom Jokanovićem i legendarnim Arsenom Vengerom. Isti izvor navodi i da je Francuz nezainteresovan da spasava velikana iz zone ispadanja, bez obzira na platežnu moć koju rukovodstvo Fenerbahčea poseduje, pa je Jokanović, koji je 14. novembra dobio otkaz na Krejven Kotidžu, izbio u prvi plan.

Ali, proces angažovanja Jokanovića neće ići lako jer unutar uprave postoji struja (koju podržavaju navijači), a koja bi volela da na klupi vidi 56-godišnjeg Turčina Ersuna Janala. Pored njega, od turskih trenera spominju se Tajfun Korkut (doskora trener Štutgarta) i Abdulah Avči, mada je želja gazde Koča da posao spasavanja Fenera poveri nekom "zrelijem" kandidatu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading