"MILIONERI" VLADAJU BUNDESLIGOM: Dortmund slavio u derbiju, Bajern u trećoj brzini!

Autor:

Sport

08.12.2018

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda sačuvali su niz nepobedivosti i devet poena prednosti u odnosu na Bajern iz Minhena pobedom u derbiju 14. kola Bundeslige nad Hofenhajmom (2:1). Bavarci su imali spreman odgovor pa su očekivano bili ubedljivi protiv Ninberga sa 3:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejdon Sančo strelac za pobedu svog tima

Nema kraja nepobedivosti ekipe "milionera". Da li je ovo konačno njihova sezona? Fenomenalni fudbaleri iz Dortmunda ponovo su pobedili, ovoga puta u derbiju ekipu Šalkea sa 2:1 na gostovanju. Već u sedmom minutu Tomas Dilejni pogodio je za vođstvo crno-žutih i pokazao po šta su došli gosti na ovom susretu. 

Ipak, u 61. sudija pokazuje na belu tačku, a Danijel Kaliđuri donosi izjednačenje Šalkeu i uvodi utakmicu u zanimljivih pola sata. Ipak, spreman na odgovor i overu nova tri boda bio je najbolji asistent Nemačke, Džejdon Sančo i pokazao da ne ume samo da namešta saigračima lopte već i da pogodi mrežu rivalu.

Na drugoj strani, u Minhenu, Bajern je upisao pobedu protiv Ninberga i sa 3:0 nastavio trku sa "milionerima". Robert Levandovski u devetom i 27. minutu, odnosno Frank Riberi u 56. doneli su vredne bodove ekipi Nika Kovača.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading