TERZA JAJARA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskoro je bio lice s poternice Interpola, a sada je samoprozvani doktor Zvezdan Terzić (52) dao sebi za pravo da izigrava boga i diktatora i to u svojstvu funkcionera najvećeg srpskog kluba Crvene zvezde!

RepublikaFoto: stasrport
UMISLIO DA JE BOG: Funkcioner crveno-belih

Zbog teksta pod naslovom "Čelnik Zvezde javio mafijašu Crnogorcu - Kladi se na 5+ razlike za PSŽ", koji je Srpski telegraf objavio 6. decembra, generalni direktor crveno-belih odlučio je da našim novinarima i foto-reporterima zabrani da izveštavaju sa meča Lige šampiona između Crvene zvezde i PSŽ, koji će biti odigran 11. decembra (21.00) na Marakani. I to sve uz nevešto objašnjenje da u novinarskoj loži nema dovoljno mesta.

- Poštovani, Za sve utakmice UEFA Lige šampiona, pa tako i za utakmicu Crvena zvezda - Pari Sen Žermen, broj mesta u Medija centru, novinarskoj loži i uz teren vrlo je ograničen shodno zahtevima UEFA, pa zbog toga nismo u mogućnosti da vam izdamo tražene akreditacije. Hvala na razumevanju - naveli su u mejlu iz Ljutice Bogdana.

Foto: Printskrin
Tekst potpisa

Tako je Terzić u 21. veku uspeo da uvede cenzuru u Zvezdi, obrukavši tako istoriju kluba u kojem se našao samo zato što u datom trenutku niko nije želeo da sedne u fotelju na Marakani. Podsetimo, reč je o čoveku protiv kog se i dalje vodi sudski spor zbog milionskih malverzacija oko fudbalskih transfera iz perioda kada je vedrio i oblačio u OFK Beogradu, koji je kasnije srozao na najniže grane.

Zvezdan Terzić do zaključenja ovog broja nije odgovarao na pozive novinara našeg lista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading