Terzić tera Srpski telegraf od Zvezde!

Autor:

Sport

07.12.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tekst pod naslovom "Čelnik Zvezde javio mafijašu Crnogorcu: Kladi se na 5+ razlike za PSŽ" objavljen u jučerašnjem broju Srpskog telegrafa poprilično je naljutio generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića. Iako smo ga prekjuče zvali za komentar o informacijama do kojih smo došli mi, a koje ima i čuveni francuski list Ekip, a dobili odgovor: "Ne komentarišem gluposti", Terzić je odmah čim je video pomenuti novinski članak počeo da vređa.

RepublikaFoto: Tanjug
Zvezdan Terzić

- Stvarno ste bezobrazni. Presmrdeli ste. Sklanjajte se od Crvene zvezde - napisao nam je Zvezdan, a kada smo mu odgovorili da mi svoj posao radimo profesionalno i da nije lepo terati medije od kluba koji je jedan od simbola srpskog sporta i svih Srba, a ne ničija prćija, i da, takođe, on u Srpskom telegrafu može da izjavi, kao i do sada, šta hoće i da tako doslovce izađe u novinama pa da čitaoci procene ko je u pravu, dodao je:

- Lažete ljude, Crvena zvezda neće dozvoliti da je blatite!

Pošto nas je blokirao na vacapu, gde nam je i pisao sve ovo, poručujemo gospodinu Terziću ovim putem da je Srpski telegraf otvoren za sve i da uvek može da odgovori i da komentar za bilo koju temu, a ne samo na one koje njemu idu na vodenicu. OVAJ tekst govori da mi kao list ne stajemo ni na čiju stranu, kao što je umislio doktor Zvezdan, nego da samo iznosimo izjave i informacije do kojih smo došli, a koje pre nego što pustimo dobrano proverimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading