RADIĆE METLA U HUMSKOJ: Sve duža lista za "odstrel"

Autor:

Sport

06.12.2018

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan će u narednom prelaznom roku napustiti veliki broj igrača, pošto se sprema velika rekonstrukcija tima i dovođenje igrača na gotovo svakoj poziciji.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

 Za drugi deo sezone sigurni u prvoj postavi su samo Vladimir Stojković, Nemanja R. Miletić, Mark Valijente, Danilo Pantić, Marko Janković (ako ne stigne dobra ponuda) i Rikardo Gomeš, prenosi "Informer".

Klub će verovatno napustiti Nemanja G. Miletić, Miroslav Vulićević, Bojan Ostojić, Gabrijel Enake, Slobodan Urošević, a moguće i Zoran Tošić, koji ima visoka primanja i predstavlja veliko opterećenje za budžet. Ostali sadašnji prvotimci (Zakarić, Nikolić, Zdjelar, Šćekić) preseliće se na klupu.

Prethodnih dana pojavila se informacija da bi crno-beli mogli da u svoje redove vrate Brazilca Evertona Luiza, a preko prodaje prekobrojnih pokušaće da izdejstvuju sredsta za taj posa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading