NE IDE TO BEZ NEJMARA: Dva penala i novi kiks PSŽ-a!

Autor:

Sport

05.12.2018

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Pari Sen Žermena posle kiksa u meču sa Bordomom ponovo su prosuli bodove. Ovoga puta u Strazburu (1:1) i tako posle 14 vezanih pobeda upisali drugi uzastopni remi u domaćem šampionatu. Izgleda da teško ide bez Nejmara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Pari Sen Žermen

PSŽ stiže u Beograd posle dva vezana remija! Da je neki drugi klub u pitanju, ili da Sveci nemaju ogromnu bodovnu prednost u Ligi 1, možda bismo govorili o krizi koju naš šampion može da iskoristi, ali... I večerašnji rezultat u Strazburu (1:1) može samo da zavara, jer je Tomasu Tuhelu poslužio kao nešto više od jačeg treninga. Tačno je da su igrači PSŽ-a silno želeli da trijumfuju, govorile su to i vrlo nervozne reakcije Danija Alvesa u finišu. Međutim, Tomas Tuhel je odmarao rovitog Nejmara, Kilijana Mbapea je u igru ubacio u 46. minutu kada mu je voda bila do grla, šansu je tek sredinom nastavka dobio Dani Alveš.

Međutim, ako nešto igračima Crvene zvezde može da posluži kao primer kako treba parirati jednom od najboljih timova na svetu, onda je to Strazburovo prvo poluvreme. Uz ponavljanje onog da na terenu u tom trenutku nisu bili ni Nejmar, ni Mbape.

A bez njih dvojice oštrica napada PSŽ-a ne može da bude tako oštra, i pored toga što je Tuhel ponovo izveo formaciju 3-4-3, sa Drakslerom, Kavanijem i Čupo Motingom kao udarnom trojkom. Odlično je parirao Strazbur. Nisu gosti imali mnogo prilika. Sa druge strane Strazburg je čekao i dočekao. Posle ubacivanja Martina, Kerer se poslužio rukom. Bilo je to odmah jasno, ali je sudijska trojka konsultovala VAR i pokazala na kreč. Sigurno je penal izveo Lala.

Do kraja gosti su uspeli da izjednače nakon penala koji je na drugoj strani realizovao Kavani, ali svakako da ovakva igra ne raduje Tomasa Tuhela.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading