LUDO, LUĐE - JUNAJTED: Arsenal dva puta vodio, ali...

Autor:

Sport

05.12.2018

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda i Arsenala odigrali su bez pobednika u derbiju 15. kola Premijer lige (2:2). Iako su gosti iz Londona dva puta stizali do prednosti, ispuštali su je nakon svega nekoliko minuta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Entoni Marsijal

Pravi spektakl viđen je na "Old Trafordu". Svako ko je kupio ulaznicu za sudar ova dva velikana nije se prevario. Videlo se to već nakon pola sata igre kada je na semaforu stajao rezultat 1:1. Prvo je Arsenal najavio pravi šou kada je Škordan Mustafi postigao vodeći pogodak u 26. minutu, ali samo četiri kasnije usledio je odgovor Entonija Marsijala pa se na odmor otišlo bez prednosti jednog od dva rivala.

U nastavku, preslikano prvo poluvreme. Ponovo gosti, ovoga puta preko Aleksandra Lakazeta stiču vođstvo u 68. minutu, ali samo minut kasnije rezultat menja Džesi Lingard i postavlja konačan rezultat meča.

Međutim, sigurno da navijači Junajteda neće biti zadovoljni jer njihov tim već treću utakmicu u ligi ne zna za pobedu pa je ostao daleko iza vodeće petorke.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading