Potrošeno 10.250.000 evra u renoviranje "Marakane"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Crvene zvezde oborila je sve rekorde kada je reč o ulaganjima u infrastrukturu Marakane i sadržaja oko najvećeg srpskog stadiona, pošto je u prethodne dve godine na to potrošila čak 10.250.000 evra! Investicije za prošlu godinu iznosile su 2,1 milion evra, dok je ove sezone to nadmašeno više nego duplo jer su infrastrukturni projekti koji su već završeni iznosili 4.400.000 evra.

RepublikaFoto: Starsport
"Rajko Mitić"

Pored toga, Zvezda je počela i veliki projekat izgradnje Mediko bloka, teretane i terena sa veštačkom travom, a vrednost čitave investicije je 2.750.000 evra. Klub iz Ljutice Bogdana će do nove godine usvojiti nove projekte u vrednosti od 500.000 evra, pa sve zajedno premašuje 10.000.000 evra.

Jedna od najvećih investicija je ulaganje u trening-kamp omladinske škole jer je strategija Crvene zvezde jasna - samo na taj način klub može da stvara igrače i bude tržišno održiv. A pre nekoliko godina bilo je situacije da na Marakani nema struje, da su delovi stadiona zarasli u korov. Plasman u Ligu šampiona dodatno je olakšao posao crveno-belima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading