Čelnik Zvezde rekao Crnogorcu: KLADI SE NA 5+

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije Crvena zvezda nalazi se pod istragom francuskog tužilaštva zbog toga što je jedan visokopozicionirani član uprave crveno-belih crnogorskom biznismenu predložio da bi trebalo da se kladi na ubedljiv poraz našeg tima na gostovanju PSŽ u Ligi šampiona, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf! Pomenuti Crnogorac i Zvezdin čelnik dugogodišnji su prijatelji, a povezuje ih to što su već nekoliko decenija uključeni u sistem srpskog i crnogorskog fudbala. Utakmica u Parizu odigrana 3. oktobra u 2. kolu elitnog takmičenja završena je ubedljivim trijumfom "svetaca" od 6:1 a, podsetimo, predlog je i bio da se kladi na poraz Zvezde od pet i više golova razlike!

RepublikaFoto: Starsport
Uprava FK Crvena zvezda

EKIP OTKRIO

Francuski list Ekip potom je lansirao tekst u kom je tvrdio da je funkcioner srpskog kluba pokušao da uplati pet miliona evra na poraz ekipe iz Ljutice Bogdana od najmanje pet golova razlike. Prema saznanjima našeg lista, biznismen iz Crne Gore dobio je savet iz Zvezde da se opkladi u skladu sa tezom Ekipa.

- Član uprave Zvezde savetovao je po izvlačenju grupa Lige šampiona svog dugogodišnjeg prijatelja, biznismena iz Crne Gore, kako da zaradi novac od učešća srpskog tima u Ligi šampiona. Ideja je bila da se velika suma uplati na ubedljiv poraz crveno-belih u Parizu, sa pet ili više golova razlike. Ono što povezuje ovu dvojicu prijatelja je činjenica da se poznaju dugi niz godina i da su bili aktivni u fudbalskom životu Srbije i Crne Gore - tvrdi naš dobro obavešteni izvor blizak klubu sa Marakane.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Crvena zvezda

POKRENUT SLUČAJ

Novinari Srpskog telegrafa stupili su u kontakt sa reporterima Ekipa kako bi sa njima podelili i razmenili saznanja. Interesantno je da je francuski novinar koji je pisao inicijalni tekst odmah pretpostavio o kojim se akterima radi, imenom i prezimenom, što samo potvrđuje da postoje indicije da je slučaj zato i pokrenut. Sada se njime bavi francusko nacionalno finansijsko tužilaštvo, koje nastavlja postupak. Ispitaće se umešanost Zvezde, koju će braniti čuveni advokat Erik Dipon Moreti, dok će se u ime kluba u Parizu pojaviti operativni direktor Stefan Pantović. U zasebnim terminima biće ispitani i članovi rukovodstva Pari Sen Žermena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading