MILOJEVIĆ: Uživao sam, bravo za obe ekipe!

Autor:

Sport

05.12.2018

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle pobede njegovih pulena od 3:1 nad Spartakom u Subotici.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Čestitam i jednoj i drugoj ekipi na partiji, u decembru smo imali priliku da vidimo visok nivo fudbala, što nije lako. Drugo, ne manje bitno, istakao bih ambijent i fenomenalan teren. Stvarno sam uživao, svaka čast i Spartaku i gradu Subotici, od mene veliko „bravo“. Čestitke kolegi Roganu, neka nastave ovako i onda neće biti zime za jako dobru ekipu Spartaka - rekao je Milojević.

Crveno-beli su trijumfovali u 19. kolu Superlige Srbije pogocima Marka Gobeljića i El Fardua Bena koji je dva puta zatresao mrežu Subotičana.


- Spartak ima kadrovskih problema sa povredama i mali fond igrača u opticaju, što je uticalo, ali je naš rival igrao drugačije nego ostale ekipe u Superligi. Forsira takozvani direktni fudbal, možda je i jedina ekipa koja igra u formaciji 4-4-2. Pokušali smo da osvojimo sredinu terena i da kontrolišemo pasove, i mislim da smo dosta dobro odigrali.
RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Dušan Jovančić

Šef stručnog štaba Zvezde osvrnuo se i na povratak do nedavno povređenih igrača.


- Imamo dosta rovitih igrača, Filip Stojković je odigrao utakmicu na poziciji koja baš i nije strana za njega, bio je štoper i na pripremama. Ipak, pribojavao sam se kako će izneti ceo prvi meč posle povrede, isto važi i za Čaušića, ali sam sa te strane zadovoljan. Okrećemo se narednim obavezama - završio je Milojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading