KAKVA PONUDA: Azaru od Čelsija cifra od koje se vrti u glavi

Autor: Tanjug

Sport

05.12.2018

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Londonski Čelsi ponudiće Edenu Azaru novi ugovor vredan 17,5 miliona evra po godini kako bi ga učinio najplaćenijim fudbalerom tima, piše "Dejli Ekspres".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Čelsi želi da "osigura" sjajnog Belgijanca posle interesovanja Real Madrida, koji i dalje traži naslednika Kristijana Ronalda, a Azar je na vrhu liste želja za transfer već u januaru.

Zato je upaljen alarm u Londonu i uprava "plavaca" pokušaće da dogovori novu saradnju sa Azarom kako ne bi došla u identičnu situaciju kao sa golmanom Tibom Kurtoom, kada je letos prešao u Madrid jer je bio u poslednjoj godini ugovora.


Ako pristane na nove uslove Azar bi postao najplaćeniji igrač Čelsija i nadmašio bi Ngola Kantea, koji je nedavno dogovorio da zarađuje 16 miliona evra.

Azar je od 2012. godine član Čelsija, osvojio je dve titule Premijer lige i Ligu Evrope, ali je često isticao da mu je san da zaigra u dresu Real Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading