Milivojević strelac u porazu: Siti siguran

Autor:

Sport

04.12.2018

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Brajtona pobedili su Kristal Palas na svom terenu u 15. kolu Premijer lige sa 3:1, a jedini gol za goste postigao je Luka Milivojević.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Milivojević

Bornmut nastavlja sa dobrim partijama ove sezone. Oni su postigli dva gola u prva 22 minuta, a kasnije su stali. Ipak, bilo je to dovoljno za tri boda protiv Hadersfilda.

Vilson i Frejzer su doveli domaće do prednosti, da bi Kongolo u 38. minutu smanjio rezultat.

Bili su bolji gosti u ovom duelu, pretili su, ali bez rezultata, ostalo je 2:1 u korist domaćina koji je prekinuo seriju od 4 poraza.

Luka Milivojević je ponovo predvodio Kristal Palas, ali oni nisu uspeli da uzmu niti jedan bod od Brajtona. Bilo je ubedljivo što rezultat i ne govori, 3:1.


Domaćin je preko Mareja stigao do prednosti iz penala, da bi Balogan i Andone do kraja prvog poluvremena povisili na 3:0.

Sve što su gosti uspeli jeste da preko Luke Milivojevića iz penala stignu do 3:1.

Vest Hem je savladao Kardif sa ubedljivih 3:0. Imali su gosti veliku šansu da stignu do prednosti iz penala u 35. minutu, ali je Rals bio nedovoljno precizan.

U nastavku od 49. do 61. minuta tri gola u mreži Kardifa, Perez je postigao dva gola, Antonio jedan za konačnih 3:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading