FRANCUZI REŠETAJU ZVEZDAŠE U PARIZU

Autor:

Sport

05.12.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski organi nastavljaju da češljaju utakmicu između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde (6:1), koja je potresla čitavu Evropu!

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

 Tamošnje nacionalno finansijsko tužilaštvo saslušaće sve argumente koje ima da iznese advokat crveno-belih Erik Dipon Moreti, a tom prilikom zastupniku našeg šampiona moglo bi da bude predočeno do kakvih je sve dokaza tužilaštvo došlo u istrazi. Pred ovim telom Zvezdu će u Parizu predstavljati i operativni direktor Stefan Pantović. Tako je potvrđeno pisanje Srpskog telegrafa, koji je u izdanju iz 20. oktobra prvi najavio da će se istraga protiv kluba iz Ljutice Bogdana voditi i pred srpskim, ali i pred inostranim organima.

Foto: Printskrin

Da podsetimo, skandal je izazvao tekst Ekipa u kom su Francuzi naveli da je jedan visoki funkcioner Crvene zvezde pokušao da uplati pet miliona evra na poraz beogradskog kluba od najmanje pet golova razlike. U dogovor su navodno umešani i predstavnici PSŽ, ali i jedna svetska kladionica. Predstavnici "svetaca", kao i novinari i urednici lista Ekip, biće saslušani u odvojenim pozivima, a postoji mogućnost da se pred francuskim nacionalnim finansijskim tužilaštvom pojavi i neko iz užeg rukovodstva Crvene zvezde. Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić i predsednik Svetozar Mijailović nisu bili dostupni na komentar na ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading