SERGEJ BEZ SEKSA najmanje nedelju dana!

Autor:

Sport

04.12.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Milinković-Savić (23) će "u zatvor" najmanje do subote kasno uveče!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Naime, on i njegovi saigrači iz Lacija su zbog loših rezultata u nemilosti predsednika kluba Klaudija Lotita, koji im je poručio da nema opuštanja sve dok se ne vrate na pobednički kolosek. Moraće u takozvani kazneni karantin!

Interesantno će biti da se vidi kako će na ovaj potez šefa lacijala reagovati Sergejeva izabranica, lepa doktorka iz Novog Sada - Natalija Ilić, koja će ničim izazvana takođe morati da posti.

RepublikaFoto: Instagram/ natalijaaa_ilic

Šalu na stranu, ali Sergej se utopio u sivilo koje pružaju njegovi saigrači. Lacio (24 boda) posle trećeg vezanog remija prepustio je Milanu (25) četvrto mesto u Seriji A, a u međuvremenu su poraženi i od kiparskog Apolona u Ligi Evrope - 2:0. Poslednji trijumf zabeležen je pre gotovo mesec dana, 8. novembra, protiv Marselja na Olimpiku (2:1).

- Najveći problem nisu loši rezultati, nego nedostatak volje i odsustvo borbenosti kod igrača - izjavio je Lotito, a nadovezao se trener Simone Inzagi:

- Prvo poluvreme (0:1) protiv poslednjeplasiranog Kjeva u Veroni je najgore koje smo odigrali od kada sam trener Lacija. Možda smo i zaslužili pobedu na kraju (1:1), ali nije dovoljno igrati samo 45 minuta!

Priliku da se iščupaju iz bule Sergej i drugari imaće u subotu (20.30), kada na Olimpiko stiže Sampdorija. U suprotnom, post će im biti produžen!

KATASTROFALAN NIZ LACIJALA

2. decembar, Serija A

Kjevo - Lacio 1:1

29. novembar, LE

Apolon - Lacio 2:0

25. novembar, Serija A

Lacio - Milan 1:1

11. novembar, Serija A

Sasuolo - Lacio 1:1

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading