Gatuzo potvrdio priče o Ronaldu: Izjasnio se koji igrači mu se sviđaju

Autor:

Sport

01.12.2018

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Milana Đenaro Gatuzo potvrdio je da su roso-neri mogli da dovedu Kristijana Ronalda.

RepublikaFoto: instagram.com/gennarogattuso8
Đenaro Gatuzo

Nekadašnji sportski direktor Milana Masimilano Mirabeli izjavio je nedavno da se uprava kluba sa San Sira spremala da dovede portugalskog napadača.

- Istina je sve što je Mirabeli rekao. Postojala je šansa da Ronadlo dođe. Mnogo toga se izdešavalo, ali mogu da potvrdim njegove reči - kazao je Gatuzo.

Iako nije uspeo da dovede Ronalda, Milan bi tokom letnjeg prelaznog roka mogao da potpiše ugovor sa Seskom Fabregasom.

- Dopada mi se Fabregas, kao i Modrić i Kante, kao i svi igrači. To su pitanja koja nisu za mene. Ne želim da razmišljam o prelaznom orku. Ako postoji konkretna ponuda, sednemo i razgovaramo. Ne pričamo o prelaznom orku svakog dana. Samo onda kada je šansa da dovedemo igrača veća od 80 do 90 odsto. Sada se pominje toliko imena, ali ništa kongretno.

Milan u nedelju dočekuje Parmu u 14. kolu Serije A.

- Moramo da poštujemo svakog protivnika, da budemo svesni kvaliteta koje imaju. Moramo da budemo veoma oprezni, da ne pravimo greške. Siguran sam da će na stadionu biti oko 60.000 navijača, koji neće slučajno doći. Moramo da opravdamo poverenje - zaključio je Gatuzo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading