NEUGODAN ŽREB za Zvezdu, Milan najveća pretnja

Autor: Republika/Mondo

Sport

04.08.2017

08:11 >> 08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA je skratila spisak potencijalnih rivala za plej-of Lige Evrope, pa se tako zna da srpski vicešampion Crvena zvezda može u završnoj borbi za grupnu fazu da naleti na italijanski Milan!

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com

Čelnici i fudbaleri Crvene zvezde su nakon eliminacije praške Sparte smelo izjavili da nemaju ništa protiv ni da izvuku Milan na današnjem žrebu.

U naletu euforije reči se manje oprezno odmeravaju, a svi u crveno-belom taboru bi verovatno voleli da su se ujeli za jezik, pošto je Milan jedan od pet potencijalnih rivala našeg predstavnika u plej-ofu za grupnu fazu LE.

UEFA je u petak ujutro "skratila" spisak potencijalnih rivala crveno-belih i svrstala ih u grupu sa ovih pet mogućih protivnika:


Milan
Dinamo Kijev
Krasnodar
Briž
Austrija Beč


Ovakvom podelom, crveno-beli su dobili u svojoj "grupi" i timove koje su unapred želeli da dobiju, ali i italijanskog giganta, koji je ovog leta uložio ogroman novac u formiranje novog tima. "Roso-neri" su pre desetak godina zaustavili jednu od najuspešnijih Zvezdinih generacija na putu ka Ligi šampiona, koju su te godine i osvojili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading