DEJO U TRANSU: MARIN JE GENIJE, PODSEĆA ME NA MENE!

Autor:

Sport

30.11.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marine, pa ti si bog! Poražena je Crvena zvezda na gostovanju Napoliju u 5. kolu Lige šampiona rezultatom 3:1, ali ono što je dvadesetdevetogodišnji vezista uradio u 57. minutu opčinilo je fudbalsku planetu

Ta lopta koju je momak iz Gradiške uputio ka Benu pocepala je odbranu domaćina i vezala u čvor čak šestoricu igrača najbolji je odgovor zbog čega je čarobnjak za godišnju platu od oko 600.000 evra doveden na "Marakanu".

Markove bravure mnogi su uporedili sa kreacijama Dejana Savićevića od pre dve i po decenije. Popularni Genije, danas aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, poručio je u razgovoru za Srpski telegraf da je Marin genije i da ga podseća na njega.

LOPTE SA OČIMA

- Markove lopte imaju oči. Nestvarno je provukao dodavanje za Bena kroz iglene uši i celu odbranu Napolija. Ima to genijalno u sebi, vidim ono što sam ja nekada imao. To mu omogućava da pravi onakvu magiju na terenu. Videlo se i u Beogradu protiv Italijana da je svetska klasa, da nema strah. Mislim da nijednu loptu nije izgubio, što je bilo važno dok su mu saigračima bile odsečene noge u prvom poluvremenu. Ova asistencija, centriranje Pavkovu kod prvog pogotka protiv Liverpula i gol protiv PSŽ nisu slučajni. To je nagrada za rad u Zvezdi jer je došao posle velike pauze i bez snage, ali ušao je brzo u ritam - ističe Savićević.

RepublikaFoto: Starsport

STIŽU ČUDOVIŠTA

Da li će jedan Marko Marin biti dovoljan za odlučujući duel protiv PSŽ na Marakani Dejo ne zna, ali je uveren u bespoštednu borbu. Kuda će to odvesti izabranike Vladana Milojevića, u Ligu Evrope ili nazad, samo u domaća takmičenja, znaće se 11. decembra.

- Biće teško, ni blizu utakmici protiv Liverpula (2:0). Englezi su došli opušteno i to im se osvetilo, a Francuzi moraju da igraju na rezultat da ne bi ispali ukoliko kiksnu, a "crveni" dobiju Napoli. Već protiv Liverpula su shvatili da je vrag odneo šalu i demonstrirali silu. "Sveci" imaju čudovište Nejmara i munju Mbapea, koje bi neko trebalo da sačuva. Iskreno, ne znam kako, ali mora se probati, pa šta bude. Zašto da ne verujemo u čudo. Niko se nije nadao ni četiri osvojena boda i skupom prodavanju kože, pa se desilo. Šta god da bude, Zvezda već sada iza sebe ima sezonu iz snova - završava priču Genije.

 

Dejo: Uz moju Zvezdu protiv PSŽ!

Legenda crveno-belih i svetskog fudbala Dejan Savićević bio je na oba domaća meča u Ligi šampiona, a tako će biti i 11. decembra, kada na Marakanu dođe PSŽ.

- Dolazim na Marakanu, samo me neke ozbiljne obaveze mogu sprečiti, ali to ne bi trebalo da se desi. Podržaću Zvezdu uživo kao i protiv Napolija i Liverpula - najavljuje Savićević

 

 

Hrvati: Zvezdin bosanski gastarbajter izveo akciju sezone

Kakvu je akciju i dodavanje izveo Marko Marin za gol Bena, najbolja potvrda je to što ga na sva zvona hvale i Hrvati. "Zvezdin bosanski gastarbajter izveo je akciju sezone u Ligi šampiona", glasi naslov portala Index.hr. Oni su čak i zaokružili šestoricu Napolitanaca koji su "ispali" jednim potezom Nemca rodom iz Gradiške u Bosni i Hercegovini.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading