Boka - River u Evropi?

Autor:

Sport

29.11.2018

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća utakmica južnoameričkog kontinenta, finele Kopa Libertadores između Boka Juniorsa i River Plejta trebalo bi da bude odigrana do kraja 2018. godine, ali se još uvek ne zna lokacija. Poslednja ideja je da se taj duel preseli u Evropu, tačnije u Španiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Boke Juniors

Kako prenose ugledni listovi "Marka" i "AS" jedna od mogućih lokacija mogao bi da bude stadion Real Madrida "Santjago Bernabeu". 

Konačna odluka bi trebalo da bude doneta danas u Asunsionu, a AS piše da su šanse da stadion Real Madrida bude domaćin oko 90 posto. Meč će se igrati 8. ili 9. decembra, što se takođe poklapa sa rasporedom Reala, koji tog vikenda gostijue u Ueski.

U na području Madrida registrovano je 71.000 Argentinaca, tako da i te kako ima interesa da se igra u ovom gradu. Međutim, ako budu gledali samo finansijske razloge, najverovatnije će se okrenuti Dohi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading