Trener Voždovca: Milojević i Zvezda najbolji, nada postoji

Autor:

Sport

29.11.2018

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U narednom kolu fudbaleri Voždovca gostuju Crvenoj zvezdi. Šampion države će ugostiti "Zmajev"e odmah nakon evropske utakmice i gostovanja u Napulju, a svoja očekivanja pred meč su izneli šef stručnog štaba Dragan Aničić i kapiten Miloš Pavlović.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Dragan Aničić i Miloš Pavlović

Iskusni stručnjak na klupi Voždovca se osvrnuo prvo na uspehe Crvene zvezde: 

- Pre svega čestitamo Zvezdi na uspesima u ovoj takmičarskoj godini. Postigli su fenomenalne rezultate u Evropi i samim tim pomogli srspkom fudbalu. Kod Zvezde se vidi jedan kontinuitet u radu i vidi se ruka trenera koji je najbolji u Srbiji. Zvezda ima fantastičan stručni štab koji je predvođen Milojevićem i Kosanovićem - započeo je Aničić.

- Na utakmici nam neće biti ni malo lako. Kažu ljudi da je ova utakmica najlakša utakmica, međutim,  ja ne delim to mišljenje. Mislim da je to naježa utakmica, jer igrate protiv ekipe koja je najbolja u Srbiji - naglašava Aničić.

Ipak Voždovac ima jasne ciljeve: 

- Sigurno je da nismo u stanju da pretimo, ali uvek postoji onaj delić nade, ako pružite sve od sebe i uđete sa dozom respekta i bez straha da može nešto da se uradi na toj utakmici. Da ne može ništa da se uradi, ja ne bih išao na utakmicu, a ne bi išli ni igrači. Očekujem da nastavimo koninuitet igara koje smo imali u prethodnim susretima, ali da nas na ovoj utakmici prati veća efikasnost. Sve što napravimo u toku igre, pokušamo i da materijalizujemo. Ukoliko u tome uspemo, dobar rezultat neće izostati.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Miloš Pavlović

Miloš Pavlović ima veliki broj utakmica u svojim nogama: 

- Očekuje nas jedna veoma interesantna i lepa utakmica, dobar teren i lep ambijent, ali i Zvezda koja je u Ligi šampiona. Prava prilika da igramo protiv jedne evropske Zvezde. Dobra šansa za mlađe igrače da se uporede sa tim momcima koji igraju Ligu šampiona, jer svi teže da jednog dana budu na njihovom mestu i da igraju jake utakmice.

Pavlović se složio sa šefom oko analize igre: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading