CEO NAPULJ DRHTAO ZBOG BOGDANOVA!

Autor:

Sport

29.11.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Bogdanov, ime koje je uplašilo sve Napolitance pred sinoćnje gostovanje Crvene zvezde.

Pred Bogdanovim strepeo Napulj

Veliku pažnju Italijani su posvetili navijačima srpskog šampiona pred duel 5. kola Lige šampiona, a nema sumnje da je svakog hvatala drhtavica na pominjanje najozloglašenijeg srpskog huligana u Italiji.

OKUPACIJA GRADA

Gotovo svi mediji u Napulju su tokom najave meča protiv Crvene zvezde istakli njene navijače. U prvi plan je stavljeno to što je u grad pod Vezuvom, prema prognozama lokalne štampe, trebalo da dođe oko 3.000 "Delija", da okupiraju oblast pored zamka nedaleko od luke i da odatle krenu put stadiona San Paolo. Kao kolovođa je označen Ivan Grozni, kako su nazvali čoveka koji je oktobra 2010. izazvao haos na tribinama u Đenovi i prekid utakmice između Italije i Srbije u kvalifikacijama za EVRO 2012.

SPREMNI ZA NEREDE

Međutim, priznali su Italijani da čak ni nemaju informaciju da će Bogdanov, koji često putuje na gostovanja u inostranstvo, uopšte biti na utakmici. Navodno mu je zabranjen ulazak u Italiju, ali nisu zaboravili da je, uprkos tome, 2016. bio na meču između Sasuola i Zvezde u plej-ofu za Ligu Evrope (3:0) i čak vodio korteo do stadiona, a onda i navijanje na tribini. Zato su zbog njega, ali i ostalih zvezdaša, bile spremne jake policijske snage. Zlu ne trebalo, u pripravnosti je čekalo oko 1.200 policajaca naoružanih do zuba, spremnih za razbijanje nedera, što je mnogo više u odnosu na neke ranije utakmice.

RepublikaFoto: Instagram/pjano_mirko

Slike kraj Vezuva za uspomenu

U inat italijanskoj javnosti i policiji, barem do zaključenja ovog broja, u Napulju se nije desio nijedan incident. Navijači Zvezde koji nisu spavali u gradu pristizali su od pre podneva sve do utakmice i uživali u lepom vremenu. Slobodno su šetali Napuljem, sa sve navijačkim obeležjima, i fotografisali se na svakom mestu, s tim da su slike kraj mora sa Vezuvom u pozadini bile najzastupljenije. Kasnije su se grupisali kraj zamka blizu luke i odatle otišli do San Paola da bodre svoje ljubimce.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading