GORELA ATINA ZBOG HULIGANA!

Autor:

Sport

28.11.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huliganski pir pretvorio je mirno veče u Atini u pakao! Navijači AEK i Ajaksa žestoko su se sukobili pred možda i odlučujući meč 5. kola Lige šampiona, iz kojeg je tim našeg Dušana Tadića mogao sinoć da ode u osminu finala.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Foto: Ilustracija

Oko 200 najokorelijih pristalica "kopljanika" doputovalo je u prestonicu Grčke kako bi navijalo za svoj tim. Međutim, oni su u ponedeljak uveče izazvali ozbiljne nerede, i to uz podršku simpatizera Panatinaikosa, rivala AEK, ali i prijatelja iz poljske Krakovije. Holanđani su čak upali u prostorije navijača domaćina, gde je došlo do žestoke tuče. Međutim, da ni druga strana nije sedela skrštenih ruku, potvrđuje podatak da su imali podršku bratskih navijača Partizana iz Minska.

Kad se sve sabere, otvaranje fronta kao na ratištu bilo je neizbežno. Eksplozije od topovskih udara i druge pirotehnike odjekivale su Atinom, a na više mesta bilo je i velikih požara. Na sve to, umešala se i policija. Kako bi razdvojili zaraćene strane i sprečili kataklizmu većih razmera, organi reda su upotrebili šok-bombe i suzavac. To je tek donekle smanjilo rušenje po gradu, ali i verovatno sprečilo ljudske žrtve, a do zaključenja ovog broja nije bilo informacija da li je neko ozbiljnije povređen ili je uhapšen.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Foto: Ilustracija

Rat Totenhema i Intera!

Nekoliko direktnih duela za prolaz dalje vodiće se u preostalim večerašnjim mečevima 5. kola. Totenhem i Inter bore se za mesto u osmini finala iz B grupe, u kojoj Barselona može da overi prvu poziciju protiv PSV. Porto i Šalke se nadmeću za prvo mesto D grupe, ali i da eliminišu Galatasaraj, koji gostuje Lokomotivi u Moskvi. Slično je i u A grupi. Dortmund može da izbaci Briž, ali i da se približi prvom mestu, kojem teži i Atletiko pred megdan sa Monakom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading