Ivanović podgrejao priče o Barseloni?

Autor:

Sport

26.11.2018

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović ne isključuje mogućnost da na zimu napusti Zenit iz Sankt Peterburga posle interesovanja Barselone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Branislav Ivanović

Rekoder po broju nastupa za Srbiju (105) ističe da je fokusiran na obaveze u ruskom klubu, sa kojim ugovor ima do kraja sezone, ali da u fudbalu ništa nije sigurno.

- Zadovoljan sam u Zenitu, ali u fudbalu nikada ne znaš šta može da se dogodi sutra. Trenutno, dajem sve od sebe za Zenit - rekao je Ivanović za klupski sajt.

Iskusni 34-godišnji defanzivac povezivao se nedavno sa Barselonom jer trener Ernesto Valverde insistira na pojačanju u odbrani i Srbin je pravi prototip fudbalera koji mu treba, posebno nakon čestih povreda Samjuela Umtitija i Tomasa Vermalena.


Ivanović bio na Nou Kampu bio kratkoročno rešenje, pošto je plan da se na leto dovede talentovani tinejdžer Ajaksa Matijas De Liht.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading