NEREDI PRED "SUPERKLASIKO" SU SAMO KULMINACIJA: Maradona okrivio jednog čoveka za nerede u Argentini!

Autor:

Sport

25.11.2018

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijego Maradona, legendarni argentinski fudbaler, okrivio je predsednika te države Mauricija Makrija zbog nereda pred "Superklasiko" u Kopa Libertadores.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Armando Maradona

River Plejt i Boka Juniors sastaju se u finalu najvećeg takmičenja u Južnoj Americi, ali je zbog velikih nereda revanš meč na "Monumentalu" odložen.

Domaći navijači kamenovali su autobus Boke i povredili nekoliko fudbalera, što je izazvalo incidente sa policijom, posle čega je duel odložen za nedelju.

Maradona je istakao da je to samo kulminacija zbog lošeg vođenja države predsednika Makrija. 


- Moja država je nesrećna, nemamo poštovanje ni za šta i u svemu se preteruje. U Argentini je danas teror izaći na teren, moram reći da sam veliki Argentinac, mrzim nasilje, ali smo zaslužili šta smo smo zaslužili. Mi smo, iako ja nisam, glasali za ovu katastrofu. Ne postoji bezbednost i zaštita, svuda su pljačke, ljudi nemaju da jedu i to su promene za koje su glasali- rekao je Maradona. 
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Maradona je konstantno kritikovao predsednika. 

- On je sin milionera čitavog života i nije ga previše briga da li i šta neki petogodišnjak iz Lomas de Zamore ima da jede. On ne zna šta je blato- rekao je proslavljeni Argentinac.

Za kraj, naveo je da je u Argentini izuzetno loša situacija. 

- Predsednik je prevario mnoge ljude da će izvršiti promene, a trenutno je gora situacija nego ranije. Tokom Makrijevog mandata Argentina je u najgoroj situaciji u istoriji- zaključio je Dijego. 

Prvi meč finala završen je nerešeno 2:2, a drugi bi trebalo da bude odigran u nedelju od 21 sat po našem vremenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading