RUTINA "SVETACA": Kavani dovoljan za pobedu PSŽ-a!

Autor:

Sport

24.11.2018

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Tuluz u 14. kolu francuske Lige 1 i tako nastavili pobednički niz kojem nema kraja. Jedini gol postigao je Edinson Kavani u devetom minutu meča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edinson Kavani


Aktuelni šampion Francuske je slavio na svom stadionu protiv Tuluza rezultatom 1:0. Poveli su već u devetom minutu utakmice, udarac Anhela Di Marije je Rejne uspeo da skine, odbitak je Rabio spustio ka Kavaniju, ovaj se majstorski oslobodio čuvara i potom lako zatresao mrežu gostiju za 1:0. 

Samo 10 minuta kasnije Urugvajac postiže svoj drugi pogodak, ali je on bio poništen zbog ofsajd pozicije u kojoj se napadač PSŽ našao. Do kraja prvog dela igre nije bilo promene rezultata, a malo je nedostajalo u 75. minutu da gosti poravnaju, Žulijen je tukao iz izgledne pozicije preko gola rivala.

Novi poništen pogodak videli smo u 88. minutu, kada je strelac bio Čupo-Moting, ali je Kamerunac poput Kavanija bio u ofsajd poziciji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading