Srpski Ajntraht niže pobede: Mladi Belgijanac het-trikom protiv Bajerna skrenuo pažnju na sebe

Autor:

Sport

24.11.2018

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Bundeslige viđeno je dosta golova, a najviše u remijima Bajern Minhena i Dizeldorfa 3:3, a identičan rezultat je bio i na meču Herta - Hofenhajm.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Ajntraht

U utakmicu su Bavarci ušli sjajno, s obzirom da su od 17.do 20. minuta postigli dva gola, preko Zilea i Milera. Gosti su pred kraj poluvremena smanjili prednost preko Lukebakia.

U 58.minutu Miler je strelac za 3:1, a svoj het-trik je mladi Belgijanac, Lukebakia, kompletirao golovima u 78. minutu i 93. minutu.

Tim Nike Kovača je potonuo na peto mesto.

Srpski Ajntraht je upisao tri boda pošto je u gostima Augzburgu bio bolji 1:3.

Jović i Kostić su počeli utakmicu, a bivši napadač Crvene zvezde i Benfike je ustupio svoje mesto na terenu Mijatu Gaćinoviću u 78. minutu meča. Jović je u 47. minutu bio asistent kod drugog gola svog tima, a egzekutor je bio Haler.

Prvi gol postigao je De Guzman na samom startu meča. Treći gol za Ajntraht postigao je Rebić, dok su domaći preko Kordove samo smanjili poraz.

Dortmund je bio bolji od Majnca, a Alkaser je novim golom pokazao zahvalnost "milionerima" što su izdvojili novac i spasli ga Barselone. Guaison je izjednačio rezultat da bi Pišček tri boda spakovao za Dortmund.

Volsburg je golom Rusilona slavio protiv Lajpciga.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading