KOMENTAR SELEKTORA!

Autor:

Sport

23.11.2018

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović izazio je zadovoljstvo žrebom grupa za predstojeće Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu.

RepublikaFoto: fss.rs
Đorović zadovoljan!

Srbija je svrstana u B grupu sa Nemačkom, Austrijom i Danskom, a turnir će se održati u šest gradova od 16. do 30. juna 2019.

- Možemo da budemo zadovoljni. Ovde se nalaze najbolje mlade reprezentacije u Evropi, a svoj kvalitet moramo da pokažemo na terenu.Poznajemo Austriju iz naše kvalifikacione grupe, o Nemcima nema potrebe da se priča, a upoznaćemo se i sa Danskom. Na ovom nivou sve selekcije imaju ambicije i svi kreću, uslovno rečeno, od nule. Ja verujem u našu selekciju, važno je da svi igrači budu zdravi i spremni a mi ćemo polako početi da radimo ono što nam je u planu do leta. Uglavnom, ponoviću da možemo da budemo zadovoljni grupom- izjavio je Đorović. 

Sportski direktor FS Srbije Darko Kovačević, takođe smatra da imamo razloga za optimizam. On je ubeđen da ovaj tim "orlića" može da ostvari uspeh. 

RepublikaFoto: fss.rs

- Nema lakih utakmica na Evropskom prvenstvu, a sve selekcije sa kojima ćemo igrati u grupi imaju kvalitetne timove. Mislim da imamo kvalitetnu reprezentaciju, da imamo dobrog selektora i ja se nadam najboljem. Moramo pozitivno da razmišljamo, lično sam uvek optimista i nadam se da ćemo biti prvi u grupi. Naglašavam, sigurno da neće i ne može biti lako, jer nalazimo se u društvu najboljih mladih reprezentacija u Evropi- rekao je Kovačević. 

U polufinale će se plasirati tri pobednika grupa i najbolji drugoplasirani tim. Sva četiri tima koja se plasiraju u polufinale ujedno će izvaditi vizu i za olimpijski turniru u Tokiju 2020.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading