Milenković se oglasio i razočarao mnoge!

Autor:

Sport

23.11.2018

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Milenković je u žiži evropskih medija zbog povezivanja sa brojnim klubovima, između ostalog i sa Mančester Junajtedom. Nije mala stvar kada se sviđate Žozeu Murinju.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Milenković

Upravo zbog toga su novinari Korijere delo Sporta kontaktirali Milenkovića koji je istakao da ga priče o transferima ne ometaju.

- Priče o fudbalskoj pijaci me ne ometaju, to nije nešto o čemu razmišljam i što me brine. Razmišljam samo o Fjorentini, tim sa kojim i dalje imam dugačak ugovor - rekao je Milenković.

Vidi se u svakoj izjavi Milenkovića koliko se trudi da ostane koncentrisan na ono što radi i da ne želi da troši energiju na druge stvari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Milenković

- Kada ustanem ujutru mislim samo na to kako da budem bolji. Nisam navikao da gubim vreme i verujem da u životu, u mojim godinama, nikada ne smem da prestanem da učim. Tako da kada stignem na trening, ili na utakmicu, fokusiram se samo da odigram što bolje i napravim što manje grešaka. Moj moto je uvek da radim mnogo i pričam malo. Fjorentina zaslužuje najbolje. Imam veoma dugačak ugovor. Samo razmišljam o ljubičastom dresu - rekao je Milenković.

Za njega su, pored Mančester Junajteda, zainteresovani i Atletiko Madrid, Juventus i Bajern.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading